1 su bardağı +1 yemek kaşığı dolusu yulaf unu(başka unda kullanabilirsiniz)
3 yemek kaşığı Avokado yağı
2 yemek kaşığı yoğurt
2 yemek kaşığı ılık su
1 çay kaşığı silme karbonat
1 çay kaşığı tuz
ÜZERİNE SÜRMEK İÇİN;
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı kekik
2 yemek kaşığı Avokado yağı
1 çay kaşığı acı pul biber
Tarifin Hazırlanışı
Hamur güzelce yoğurulduktan sonra 10 dakika dinlendirilir. Ardından hafif unlanmış tezgaha incecik açılır ve üzerine hazırlanan karışım fırça ile sürülerek istenen şekilde kesilir. Hamur, yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı olarak dizilir ve önceden ısıtılmış fırında 180°C’ de üzeri kızarana kadar pişirilir.