Ürün Hakkında

Badem aromalı hafif, altın rengi bir yağ olan Avofarm Tatlı Badem Yağı, yemek ve tatlılar için harika bir seçim olmanın yanı sıra sos ve marineler için de kullanılmaktadır. Aslen Güney Batı Asya'dan olan tatlı badem yağı, Fransız ve İtalyan fırınlarında ve tatlılarında önemli bir bileşen olarak kullanılmaktadır. Mutfakta farklı aromalar arayanlar veya geleneksel tatları daha da zenginleştirmek ve sağlıklı kılmak isteyenler için bu özel yağ vazgeçilmez bir seçim. Avofarm soğuk sıkım tatlı badem yağı, yemeklerin yanı sıra cilt bakımında da kullanılan çok yönlü bir üründür. Bilinen en eski meyveler arasında yer alan tatlı badem, eski Mısırlılar ve Persler döneminde en popüler cilt bakımı ürünü olarak kullanılmaktaydı. E vitamini deposu olan bu özel yağı sizler de cilt bakım ürünü olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Lezzet ve vitamin deposu tatlı badem yağı, yemeklerinizi ve tatlılarınızı bir üst seviyeye taşır. Ayrıca soslar ve marinelere farklı bir lezzet katar. Tatlı badem yağı kozmetik bir yağ olarak saç, cilt bakımı ve tüm kozmetik tarifleriniz için de kullanılabilmektedir.

  • Muhafaza koşulları : Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.
  • Raf Ömrü: 24 aydır. Kapağını açıldıktan sonra ise 6 ay içerisinde tüketilmelidir.
  • %100 Tatlı Badem Yağı
  • AVOFARM Tatlı Badem Yağı badem meyvesinin, dış kabuğundan ayırdıktan sonra meyvenin soğuk sıkım yöntemi ile hazırlanmış halidir.
  • Menşei Ülke: Avustralya
Enerji ve Besin Öğeleri 100g veya 100 ml için
Enerji (kcal ve kJ) 813kcal / 3404kJ
Yağ 92g
Doymuş Yağ 8g
Tekli Doymamış Yağ 61g
Çoklu Doymamış Yağ 23g
Kolestrol 0
Karbonhidrat 0
Şeker 0
Protein 0
Tuz-Sodyum 0

Tatlı Badem Yağı İle Neler Yapabilirsiniz ?

İlgili Tarifleri Gör