Bilgilendirme

Sitemiz yenileme çalışmaları devam etmektedir. Site içerisinde ki eksik içerikler en kısa zamanda tamamlanacaktır.

AVOFARM

Gerekli Malzemeler

  • 150 gr hindistan cevizi rendesi
  • 5 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı(sıvı)
  • 50 ml süt
  • 4 yemek kaşığı bal
  • Çikolata kaplama için: 150 gr bitter çikolata

Tarifin Hazırlanışı

  1. Tüm malzeme homojen bir hale gelene kadar karıştırılır. (Hindistan cevizi yağı katı ise benmari usulü eritin) Ceviz büyüklüğünde parçalar alarak 1 parmak kalınlığında ve yaklaşık 5 cm uzunluğunda olacak şekilde elde şekil verilir ve 30 dakika buzdolabında bekletilir. Üzerini kaplamak için çikolata benmari usulü eritilir. Buzdolabından alınan hindistan cevizi barları erittiğiniz çikolataya batırılır. Bir çatal yardımı ile sosun fazlası akıtılır ve yağlı kağıdın üzerine alıp buzdolabında bekletilir ve soğuk servis edilir.